A Jafra a természet gyógyító kincseit használta fel legújabb testkezelő termékcsaládjának megalkotásához! Tengeri iszapot és a tengeri alga (Chollera) koncentrált hatóanyagait a legideálisabb összetételben tartalmazó termékek olyan tökéletes otthoni testkezelést biztosítanak, melyet korábban csak luxus Spa szalonokban próbálhattak a szerencsésebbek.

A tengervíz gyógyító és tápláló ereje különösen fontos a mai ásványokban szegény életmód, a táplálkozásból és életmódból eredő „hiánybetegségekben” szenvedő modern ember számára.

A Thalasso terápia (tengervizes, algás terápia) nem csupán a bőr kezelését jelenti! A bőrön keresztül felszívódó hatóanyagok, valamint az aromaterápiás illóolajok a légzésen keresztül a keringésbe jutnak, így a test egészére és az idegrendszerre is gyógyító, nyugtató, erősítő hatással vannak. A masszázshoz tervezett testápoló és olaj csodálatos élményt nyújt számodra, ha családtagodat vagy profi masszőrt kéred meg, hogy masszírozza át testedet.

A testápolók legfőbb hatóanyaga a Chollera Vulgaris-tengeri alga, melynek méregtelenítő, sejtregeneráló hatása egyedülálló.

A Spirulina algától háromszor magasabb klorofiltartalma, esszenciális aminosavakban és B-vitaminokban való gazdagsága az egyik legértékesebb növényi hatóanyaggá tette ezt a zöldalgát.

Citromhéj kivonat, barackmag olaj, makadámia dió olaj, jojoba olaj.

Fontos, hogy az otthoni Thalasso terápiára szánj időt és figyelmet. Zárd ki a fürdőszobából a külvilágot, gyújts egy illatgyertyát, kapcsolj kellemes zenét, és csak magadra figyelj! Fürödj meg a tusfürdőben, közben vagy utána kend fel arcodra, nyakadra, melledre az iszapmaszkot. Miután lemostad jön a masszázs a testápolóval és olajjal! Figyelj rá, hogy a nyakadat, talpadat, lábadat is alaposan átmasszírozd, így egész tested felüdül!