Víztiszta gél, amely mélyen kitisztítja a bőrből a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben antibakteriális hatásával is enyhíti a bőrgyulladásokat. Akár naponta háromszor is használható, mégsem szárítja, irritálja a bőrt. A zsíros bőrnek extra fontos a tisztítás, ezért erre nagy hangsúlyt kell tenni!
  • ControlSMART complex, PEG-60 Almond Glycerides- mandulából előállított emulgeáló, amely irritáció mentesen tisztítja meg a bőrt a faggyútól, bőrzsírtól, és egyéb szennyeződésektől. Puha, bársonyos érzést ad tisztítás után.
  • Panthenol- B5provitamin: A “szépség vitaminja”. B vitamin elő vitaminja. A fehérje, a zsír és szénhidrátok anyagcseréjét serkenti, elősegíti az új bőr “kifejlődését” is, de zsírsavak és hormonok felépítéséhez is szükséges. Felgyorsítja a kötőszöveti sejtek újratermelődését. Nyugtató, lágyító, vitalizáló, erősítő és bőr kondicionáló hatású. Bőrpuhító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő hatású. Fontos szerepe van a bőr hidratálásában is. Elősegíti a sebgyógyulást, és ellenállóvá teszi a bőrt a környezeti hatásokkal szemben. Hiánya a bőr berepedéséhez vezet.
mogyorónyi gélt masszírozz a megnedvesített bőrödbe, majd alaposan mosd le arcmosó szivaccsal, naponta kétszer! Ezután feltétlenül tonizálj!

125 ml