A zsíros bőrűek azt gondolják, nem kell krémezniük hiszen amúgy is zsíros az arcuk. Ez a krém matt hatást, tiszta friss érzést nyújt, nem nehezíti a bőrt. A ControlSMARTcomplex azokat a hatóanyagokat tartalmazza, amelyek a bőrtípus kényelmetlen tüneteit enyhítik, miközben mindent megadnak a problémás bőrnek, amire szüksége van. A 15-ös faktor az UV védelmet, az Intellishield® ún. második bőr védelem a környezeti hatásokkal (szél, hőség, hideg) légköri szennyeződésekkel (por, mérgező anyagok) szembeni védelmet nyújtja.
  • Biosaccharide Gum-1: növényekből előállított hatóanyag, nagy molekulájú szénhidrát. Hidratáló és védő hártyát képez a bőrön, cukor tartalma miatt, a bőrben megköti a vizet. Megvéd a kiszáradástól és az irritációtól!  A bőr szabadon lélegzik tőle, selymes, zsírmentes érzetet ad!
  • Chondrus Crispus kivonat – tengeri vörös moszat kivonat, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag, népszerű „fiatalító” hatóanyag! Az óceán mélyéről nyerik, a bőr ellenálló képességet erősíti, sejtvédelmet segíti.
  • Panthenol lásd az arcmosó gélnél!
  • Tocopherol –E vitamin: A “bőrvédő vitamin”, fontos antioxidáns. A C-vitaminnal együtt hatékonyabb a szabadgyökök megkötésében. Védi a sejtmembránokat, gátolja a zsírsavak oxidációját, kondicionáló hatású. Megakadályozza a hegesedést, gyorsítja a sebgyógyulást, késlelteti a bőr öregedését. A bőrön át jól felszívódik.
  • Avena Sativa (Oat) – abrakzab kivonat: E- és F-vitaminban, fehérjében és ásványi sókban gazdag. Nagy nyák tartalma miatt erős vízmegtartó hatású, ezért a bőrt órákon át szinte „vízpaplan”-ban tartja, megakadályozva annak kiszáradását. Anti-irritációs hatása miatt minden bőrnek előnyös, mert megvédi az allergiás reakcióktól.
reggel arctisztítás után kend fel!

50 ml