A géles arcmosás utáni tonikos áttörlés nagyon fontos, többek közt a bőr enyhén savas kémhatását is a tonik állítja vissza, így akadályozva meg a további bőrproblémákat. A tonik hatóanyagai megelőzik a felülfertőződést, gyulladáscsökkentő, összehúzó és enyhe nyugtató hatásúak. Tökéletes előkészítést adnak a krémek befogadására.

  • ControlSMART, Aloe-Barbadensis leaf Juice: A “gyógyító” anyag az áloé húsos leveleiben található zselé ill. a levelek belsejéből nyerhető keserű, sárgás lé. A történelem kezdete óta használják sebek, égések, fertőzések és különböző bőrbetegségek kezelésére. Az aloé nem csak a sebek gyógyulását gyorsítja, a bőr regenerálódását fokozza, de a sérült bőrfelületen segít megelőzni a gyulladást, antibakteriális hatású. Kivonata gátolja a bőr kiszáradását, bőrnyugtató.
  • Salicylic Acid-Beta Hydroxy Acid – Savas kémhatású béta-hidroxi-karbonsav. A természetben is előfordul, pl. nyírfakéreg, kamillavirág. Erős baktériumölő hatású. Lassan fájdalommentesen oldja a hámréteget, gyulladáscsökkentő, enyhe hámlasztó hatású. Segít feloldani az elhalt felső hámot a faggyúmirigyek tetejéről, így segíti azok tisztulását, csökkenti a mitesszeresedést. Mivel vékonyítja a bőrt, azzal is elősegíti a megtisztítását. Ezzel a bőr anyagcseréje és a bőrlégzése is javul.
vattakorongra cseppentve töröld át a bőrödet, az arclemosás után. Naponta kétszer!

200 ml