Brightening night moisture

Megvastagodott, kiszáradt arcbőr, különböző eredetű foltok, elmélyült ráncok és újonnan megjelenők. Nyár végén ezt láthatjuk ha belenézünk a tükörbe. A Jafra kifejezetten erre a tünetegyüttesre fejlesztette és bővítette egy új taggal a Folthalványító termékcsaládját. Kitűnően beilleszthető a többi folthalványító termék mellé. Tápláló, bőrmegújító éjszakai krém.

Brightensmart komplex: 3 tradicionális ayurvédás gyógynövény:

  1. Emblica – Amla: Indiai pöszméte a természetben ismert növények közül a legnagyobb koncentrációban tartalmaz C vitamint, széles spektrumú antioxidáns! Megtisztítja a szöveteket a toxinoktól és támogatja a bőr ellenálló képességét a bakteriális fertőzésekkel szemben, gyulladás csökkentő
  2. Licorice- Édesgyökér: Hatóanyaga: glicirrizin, flavonoidok (liquiritin, izoliquiritin), szaponinok, keserűanyag, illóolaj. Hámosító, bőrregeneráló hatása miatt segíti a bőr megújulását. Folthalványító hatása különösen előnyös a pigmentfoltok ellen. Antibakteriális, ezért gyulladás megelőző hatása van.
  3. Withania Somnifera-Winter cherry (ashwaganda)- Reproduktív, azaz fiatalító hatású. Gyulladáscsökkentő – ezért védi a bőrt a kipirosodástól, a túlérzékenységtől! Érdekes módon egyszerre tonizál és nyugtat: az izomszövet anyagcseréjét segíti, ezért az arc tartóizmainak tónusát javítja, valamint idegnyugtató, stresszoldó hatása miatt az arc mikro feszültségét is oldja, ezért a bőr pihentebbnek látszik.

Fontos hatóanyagai a Brightensmartkomplexen felül:

  • Édesmandula olaj, remek bőrpuhító, hidratáló.
  • Plankton kivonat: A bőrsejtek megújulását segíti. Az új bőrfelszín lényesen üdébb, ragyobóbb, foltmentesebb lesz.
  • B5Provitamin és Alantoin: gyulladás csökkentő, regeneráló hatóanyagok. Palmaria palmata: vörös pálma moszat, javítja a bőr tisztaságát, önregeneráló képességét erősíti.
Arctiszítás (ecsetelés és szérum használata) után kend fel.

50ml