Talán már Te is megtapasztaltad a száraz és dehidratált, vízhiányos bőr kellemetlen érzetét? Sőt látható jeleit is felfedezted arcodon, amelyek a ráncok, megereszkedett bőr, eltompult arckontúrok?

Ez a szérum célzottan a bőr mélyrétegi hidratálásában segít, miközben stimulálja a bőr tartószerkezetét biztosító elasztin és kollagén rostok regenerációját. A hatóanyagok egymás hatását erősítik.

Napi kétszeri használattal már 1-2 hét után fel fogod fedezni bőrödön a fiatalító hatás látható jeleit! Méhpempő és az E vitamin erején felül további hatóanyagok segítik a bőr megújulását, az arckontúrok feszesedését.

Ez a gazdag szérumot bármelyik Jafra arckrém előtt, de természetesen tisztítás után használhatod, így luxus ápolásban részesíted bőrödet! Különösen ajánljuk a további Royal Jelly Ritual termékkel együtt használni, hogy az ápolás legtökéletesebb szintjét érhesd el!

 • Ophiopogon Japonicus Root Extract: A japán fűféle gyökeréből nyert hatóanyag, amelyet a keleti orvoslásban alkalmaznak belsőleg is. Javítja a bőrben a mikro-cirkulációt, erősíti a hajszálereket, gyorsítja a bőrben a tápanyagok felszívódását.
 • Glyceryn: Régi, jól bevált természetes hatóanyag (a cukor fermentációjából származik) amely hatékony hidratáló és bőrpuhító. Légáteresztő „filmet” képez a bőrön így védi a kiszáradástól. Mivel soha nem irritál, ezért bátran használható bármilyen termékben. A Jafra egyaránt alkalmazza a régi, sőt ősi hatóanyagokat és a legújabb kutatások eredményeit egyidejűleg, így biztosítva a legideálisabb bőrápolást. Többek közt a glicerin biztosítja a un. 24 órás védelmet a bőr kiszáradása ellen.
 • Carrageenan: alga (vörösmoszat) Összegyűjti a tengerből az ásványi anyagokat. Magas fehérjetartalmú, vízmegkötő képessége jelentős. Erőteljesen élénkíti a vérkeringést, elősegíti a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és feszességét, ránctalanító, fitatlító hatású. Tartalmaz:proteint; kétszer többet, mint a szója B12 vitamint; háromszor többet, mint a máj, F vitamint; bőrvédő, Béta karotint; 15-ször többet, mint a sárgarépa Nyomelemeket (pl. Magnézium, foszfor)
 • Sea Salt: tengeri só, ásványi hatóanyag, bőrfeszesítő, gyógyulást segítő.
 • Biosaccharide Gum-1: Természetes cukor alapú filmképző. Nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezzel biztosítja a hosszantartó hidratálást. Felületi hártyát képez a bőrön, mely képes megkötni a vizet, így remek hidratáló a bőr felső rétege számára. Puha, nem hagy zsíros érzetet. Fruktóz(cukor) tartalma miatt nyugtató, allergia ellenes hatása is van.
 • Sodium Hyaluronate: HIALURONSAV biotechnológiai úton előállított. Intenzív hosszú távú hidratálást biztosít a bőrnek. Erős vízmegtartó képességének köszönhetően a bőr jelentősen feszesebb és rugalmasabb lesz.
 • Trehalolse: növényi  cukor alkotórésze, hidratló, rehidratál és lehetővé teszi a normál celluláris aktivitást.
 • Sodium PCA: kémiai nedvességmegtartó, kisimító hatóanyag, bőrkondicionáló. A szarurétegben is megtalálható, vízoldékony anyag. Természetes Nedvességmegkötő Faktor. A bőrben előforduló természetes hidratálók között a legjelentősebb. Hatására a bőr rugalmassága, tónusa javul, simább lesz a bőrfelszín.
 • Royal Jelly: Méhpempő, lásd a bevezetőben.
 • Cocos Nucifera: lásd fentebb!
 • Moringa Oleifera: lásd fentebb!

Arctisztítás után közvetlenül kend fel a teljes arcodra, majd használd utána a bőrtípusodnak megfelelő arckrémet vagy a Ritual arcbalzsamot.

30ml