A vulkáni radírozós tisztító maszk erőteljes, hámlasztó hatása kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, így a bőr érezhetően simább, puhább, élénkebb lesz. Segít megtisztítani a póruskijáratokat, így a faggyúdugók kialakulását mérsékli, ami látványos javulást eredményez a zsíros, pattanásos bőrön. Exclusive Royal Jelly RJ× formula a peptidek és a méhpempő felgyorsítja a bőrsejtek fiatalodását. A vulkanikus granulátumok és a papaya kivonat tisztít/hámlaszt és méregtelenít. A shea vaj, lecithin, glicerin, napraforgó olaj védik, táplálják a bőrt és segítik az elkenést. Használata: a megtisztított bőrre vigye fel és nedves újbegyeivel masszírozza körkörösen, kíméletesen az arcát maximum 1 percig!

Figyeljen, végig elég nedves legyen a bőre, nem szabad húzó hatást gyakorolni a bőrre! Hagyja 20 percen át a bőrén a maszkot, hogy az kifejthesse jótékony biológiai tisztító/hámlasztó hatását. Ezután bő langyos vízzel mossa le, majd tegyen fel szérumot, arckrémet.

Normál bőrre heti 1 alkalommal, vegyes és zsíros bőrre heti 2-3 alkalommal ajánljuk. Ellenjavallat: elvékonyodott, sérülékeny, túlérzékeny, arcbőrre ne használja!

100ml