Pro termékcsalád

Újgenerációs bőrfiatalító/ráncmegelőző arcápolók

JAFRA-PRO Next Generation Skin Care

Mit csinál másképp a Jafra PRO ARCÁPOLÓ SZÉRIA mint bármelyik más Jafra arcápoló?

 • Újradefiniálja az arcápolást azzal, hogy „gyógyszer” hatékonyságú anyagokat alkalmaznak a termékekben, tudományosan felépített koncepció alapján. Ezek a kutatások drágák, de mindig nagy lépést jelentenek előre a fiatalítás terén. A sejtek közötti kommunikáció egy új lehetőséget nyújt ahhoz, hogy valóban „visszamehessünk” éveket, orvosi beavatkozás nélkül!
 • Azokat a legújabb, legjobb, legdrágább hatóanyagokat és módszereket alkalmazza, amelyeket, még csak néhány cég a világon! (Emlékezzünk csak arra, hogy a Jafra a hyaluron szérumot, 1998-ban vezette be, ez manapság még mindig „újszerű” más cégeknél!)
 • Az ŐSSEJT kultúra alkalmazása arcápolóban először a Jafra arcápolásban!
 • A belső fiziológiás hatáson felül, „optikai effekt” jelleggel is segít a bőr legszebb „arcát” mutatni, ezért az ápoló és az ún. finish termék előnyeit egyesítik egy-egy termékben!
 • A PRO széria mindegyike olyan nagy mennyiségű és választékú hatóanyagot tartalmaz, hogy egy-egy termék összetétele felér 3-5 termék hatóanyag tartalmával!
 • Drámai változás, feltűnő eredmények a bőrön. Azonnal, és hosszútávon jelentkező javulások!
 • ÚJ STRATÉGIA, hogy nem csak a regenerálás, hanem a MEGELŐZÉS is fókuszba került, ezért bátran ajánlhatod FIATALOKNAK, aki megértik, hogy a megelőzés sokkal egyszerűbb, olcsóbb, és eredményesebb!
 • A PRO COMPLEX hatóanyag együttes minden egyes Pro termékben benne van, ezen felül az egyes termékeknél található leírások tartalmazzák az adott termék további hatóanyagait ill. complexeit!

A Jafra PRO SZÉRIA, NEM csupán újabb krémek, hanem EGÉSZEN MÁS! NEM a „remény” tégelyei!

Milyen az egészséges hiúság? Szebbnek, fiatalabbnak, üdébbnek szeretnénk látszani, szívesen eltüntetnénk bőrhibáinkat, és minél későbbre tolnánk az öregedés jeleinek mutatkozását. Legújabb arcápolóinktól látható és gyors, valamint hosszú távú javulást várunk, de miért is ne tennénk?

A Jafra-PRO újgenerációs arcápolók a legújabb orvosi, gyógyszerészeti, kozmetikai kutatási eredmények felhasználásával készültek, hogy igényeinket maximálisan kielégítsék!  A tudomány fejlődésével olyan új hatóanyagok kerülnek a kozmetikai iparba, amelyek hatása szinte „varázslatos”, ezért egyáltalán nem elérhetetlen vágyálom, hogy korunknál 5-15 évvel is fiatalabbnak látszódjon arcbőrünk, ha ápolására figyelmet és pénzt áldozunk! A PRO arcápolók érték-ár aránya rendkívül jó, azt kapjuk, amit várhatunk tőle, hogy arcbőrünk egészségesebb, ránctalanabb, ragyogóbb lesz, folyamatos használattal az elért eredményt hosszú távon őrzi. Ezek a tégelyek nem a reményt, hanem a valóságot hordozzák! Olvasd el a részletes leírásokat, hogy vásárlói döntésedhez biztos támpontokat találj!

A termékek mindegyikében megjelenő előnyök, tulajdonságok!

 • Multidimenziós technológia a mimikai ráncok kezelésére.
 • Szabadalmaztatott PRO complex* amely a kiegyensúlyozott, optimális bőrműködéshez szükséges aktív gyógynövény kivonatokat és kíméletes biotechnológiával előállított aktív hatóanyagokat tartalmaz.
 • Parfümmentes (tiszta uborka illatanyagot tartalmaz)
 • Esztétikus, higiénikus kiszerelés
 • Allergiára, irritációra, bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Klinikailag bizonyított eredmények 45 és 65 év közötti tesztalanyok bevonásával. (Részletes leírás a konzultánsoktól és az irodából kérhető.)

A PRO complex* összetétele

A PRO COMPLEX minden Pro termék összetételének alapja! Ehhez a termék-komplexhez adódnak hozzá az egyes Pro termékek speciális hatóanyagai! Ezért a Pro termékek hatóanyag-gazdagsága rendkívüli előny!

Niacinamide: B3 vitamin, a bőr egészségét őrző vitamin, a károsodások (nap okozta foltosodás) regenerációját stimulálja. A sejtkommunikációt és a kollagén termelődést segíti, bőrnyugtató hatású.

Tripleurospermum Maritima kivonat: B vitaminokban, aminosavakban, ásványi anyagokban gazdag gyógynövény. Kétfrontos fiatalító, egyrészt segíti a kollagén szintézist, másrészt véd a sejtroncsoló szabadgyököktől. Glycosaminoglycan tartalma erősíti a bőr tartószerkezetét, rugalmasabbá teszi azt.

Papaya és Édesgyökér kivonat: A papaya enzimjei hámerősítő és sejtépítő hatásúak, A és C vitamint tartalma revitalizálja a bőrt. Az ayurvédikus édesgyökér érfal erősítő, keringés javító, immunstimuláló. Szaponin tartalma növeli a bőr átjárhatóságát, anti-ödémás hatása is érvényesül, intenzív hidratáló. Enyhe fito-ösztrögénjei késleltetik bőr elvékonyodását, így megőrzik annak fiatalságát.

Zab kivonat: E és F vitaminban, fehérjében és ásványi sókban gazdag, erős vízmegtartó hatású, ezért a bőrt órákon át szinte „vízpaplanban” tartja. Keringésjavító hatása az érett és száraz bőr ápolásában különösen fontos, anti-irritációs hatása véd az allergiás reakcióktól.

 Arnika kivonat: segíti a bőr vérellátását, a kötőszövet erősíti, izomlazító, gyulladáscsökkentő hatású, ezért ideális hatóanyag a bőrápolásban is.

 Dipotassium Glycyrrizate: az édesgyökér nyugtató, kipirosodást gátló hatóanyaga.

Milyen bőr jellemzi a különböző korosztályokat?

A 30 éveseknél a sugárzó fiatalságuk megőrzése a legfontosabb cél, hiszen sejtjeik regenerálódó képessége, már nem olyan gyors, mint korábban volt, az első ráncok megjelenhetnek, a szemkörnyék különösen veszélyeztetett.

A 40 évesek, az eltelt évek során bőrüket ért UV sugárzás felhalmozódott öregítő hatásának látható jeleit fedezik fel arcukon. Ezek a barna pigment-foltok, hajszálér tágulatok, bőrpírok, megereszkedés.

Az 50 évesek a korábbi évekhez képest több ráncot, és a vékony ráncok mélyülését tapasztalják. Cél, hogy a ráncok számát és mélységét csökkentsük.

A 60 évesek éles, erőteljes arckontúrokat látnak a tükörben. A ráncok kezelésével az arckontúrokat lágyítjuk, fittebb arcképet érhetünk el.

Gyakori kérdések

Mi a használat sorrendje, ha minden Pro terméket egyidejűleg alkalmazni kívánok? Sorrend reggel: tisztítás után, szemránckezelés a szemkörnyéken, ránctöltő gél, színkiegyenlítő krém, nappali krém. Este a nappali krém helyett az éjszakait tedd fel!

Kombinálhatom-e a Pro termékeket más Jafra arcápolókkal? Igen. A következő arcápolókat a Pro arcápolók ELŐTT használd: arany szérum, az intenzív ráncsimító szérum, méhpempős szérum ill. balzsam, AHA gél, folthalványító ecsetelő, retinol kapszula. A Pro ránctöltő, és színkiegyenlítő UTÁN kenhetsz Jafra nappali ill. éjszakai krémeket. Az utolsó lépésként felkent Pro nappali krémre használhatod a fáradtságűző krém-gélt, amit mindig krémre kell kenni!

Hogyan használjam a PRO termékeket? Alkalmanként vagy folyamatosan? Mindig kúraszerűen, azaz folyamatosan reggel-este célszerű a terméke(ke)t végig használni, amíg tart, hogy a hatóanyag jelenléte folyamatos legyen a bőrben 2-3 hónapig. Ezt a kúrát lehet ismételni évente 1x, 2x pénztárcától függően. Természetesen, aki megengedheti magának, folyamatosan használja a termékeket, mert ez a legideálisabb a bőrnek!

 

A termékcsalád tagjai